Lamelele de calamar se trec prin masina de tocat carne, pe sita mai mica. Acestea se amesteca cu pesmetul (4 1/2 linguri), oul, usturoiul trecut prin storcatorul de usturoi, sare, vegeta, piper si patrunjelul tocat marunt. Toate aceste ingrediente se amesteca bine, de preferabil cu mana. Sarea, piperul si vegeta se pun dupa gustul fiecaruia.
Cand toate ingredientele s-au legat bine se formeaza niste crochete care se trec prin pesmet. Acestea se prajesc in ulei incins, intorcandu-se pe ambele parti pana ce se rumenesc si devin aurii.
Atentie: Focul nu trebuie dat la mare, acesta trebuie sa fie potrivit!
Cand sunt gata se scot intr-un vas tapetat cu servetele. Se servesc calde cu garnitura dorita, eu am facut langa o salata de cartofi ;)
Pofta buna!!!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.