Crap cu Legume la Cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crap 2,5 kg
  • ceapa 5 buc
  • morcov 5 buc
  • rosii 6 buc
  • 250 ml must alb
  • (sau vin eu nu am avut)
  • sare
  • ulei
  • condiment pentru peste Fit-up! de la Kamis
  • 5 catei de usturoi

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi si intestine se portioneaza in bucati potrivite apoi se sareaza si condimenteaza;

Legumele se taie rondele si se aseaza sub forma de pat intr-o tava in care am turnat cam 100ml ulei. Peste legume asezam bucatile de peste, turnam si mustul (sau vinul) dupa care il introducem la cuptor cam 40 min la foc potrivit.

Spre sfarsitul timpului de coacere adaugam si cateii de usturoi usor zdrobiti.

Se serveste de preferinta cu paine proaspat scoasa din cuptor.
Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.