Chiftele de peste

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pastravi (trote)
  • 2 morcov
  • 2-3 cartofi
  • frunze telina
  • dafin,
  • putin vin alb
  • boabe piper
  • ou si pesmet

Mod de preparare

Am pus cartofi, morcovi si frunzele de telina , cele de dafin, piperul boabe si putina sare, intr-o oala cu apa si vin cand erau aproape fierte am adaugat si pestele.

L-am fiert circa 5-7 minute dupa care am scurs apa din oala, am curatat pestele de oase , am macinat cartofi si morcovul impreuna cu pestele si am sarat din nou.

Am pus si putin patrunjel dupa care am facut chiftelute, le-am tavalit prin ou si pesmet si am dat la cuptor,cateva le-am prajit in ulei

Am servit cu lamaie si ulei masline.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec cu arome si culori de toamna

Din categoria "Retete inspirate de toamna"  un delicios chec cu arome si culori de toamnă, preparat cu...

Desert chec cu arome si culori de toamna
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj