Se taie ardeii si telemeaua marunt, rosiile si decojesc si se taie si ele marunt. Se prajesc mai intai rosiile si treptat se adauga ardeii. Cand s-au prajit binisor si s-au omogenizat se adauga branza si ouale batute. Eu nu pun sare pentru ca branza e destul de sarata.
Se serveste fierbinte cu paine.
Cantitatile folosite sunt pestru 2 persoane. De obicei fac pentru prietenul meu si pentru mine.
Ii spun torocala pentru ca asa o numea bunicul meu. Mi-o facea cand eram micuta si de la el am invatat. Foarte usor de preparat iar vara este o delicatesa.
Bunicii mele nu-i placea telemeaua asa ca ii faceam separat fara branza. Si asa e buna.
Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....
Mixt de peste prajit in tuciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.