Intr-un bol cernem faina, adaugam sare, zaharul, drojdia si amestecam bine; facem o adancitura, adaugam oul batut, untura si incepem sa framantam, adaugand treptat laptele caldut.
Framantam un aluat omogen si nelipicios, acoperim si lasam sa se odihneasca 30 min.
Intindem aluatul intr-o foaie rotunda mai mare decat tava.
Dovlecelul il curatam si il dam prin razatoarea mare, il punem intr-o strecuratoare, presaram 1 lingurita sare si lasam 10 minute.
Intr-un bol, batem ouale, adaugam dovlecelul scurs bine de zeama, branza si amestecam bine, adaugam patrunjelul tocat, condimente dupa gust, grisul, ceapa tocata amestecam bine si lasam 10 min la frigider. (daca este nevoie, mai adaugam gris, in functie de consistenta branzei si dovlecelului).
Tapetam o tava cu hartie de copt, adaugam foaie de aluat, adaugam compozitia de branza, pliem marginile peste umplutura.
Adaugam felii de rosii in mijloc, ungem marginile cu oul batut, presaram mac si dam la cuptorul incalzit cca. 40 min.
Va era dor de un dulce dietetic? De data aceasta v-am pregatit un ecler deliciooosss. Sursa de inspiratie a fost site-ul...
Tort Ecler DukanMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti