Crestati putin rosiile spalate, opariti-le in apa clocotita, apoi treceti-le prin jet de apa rece, decojiti-le si taiati-le cubulete. Curatati de cotor si seminte ardeii grasi, spalati si taiati-i fasii lungi.
Tocati ceapa si usturoiul si caliti-le in ulei incins, pana se inmoaie si se aureste putin ceapa. Adaugati ardeiul gras si rosiile cubulete si inabusiti inca 10 min, amestecand din cand in cand. La sfarsit, turnati putin otet de vin, sarati si piperati, dupa gust.
Puteti sa-i adaugati cateva masline sau capere.
Serviti calda, simpla sau drept garnitura la orez, mamaliga sau diferite preparate din carne
Este o mancarica din ardei gras, pregatita in stil italian.
Aceasta reteta o faceam de obicei cu carne de porc dar dupa ce am incercat cu piept de pui a devenit preferata mea. Se face...
Reteta de piept de pui cu sos de mustarAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.