Mini budinci cu spanac si naut

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr naut fiert
  • 3 oua
  • 200 ml de smantana
  • 150-200 gr de spanac fiert
  • 80 gr de parmigiano (parmezan) ras
  • 1 lingurita de usturoi granulat
  • ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • sare si piper
  • costita afumata taiata in felii

Mod de preparare

Puneti in tigaie 2-3 linguri de ulei de masline , un catel de usturoi si spanacul fiert, sarati si caliti la foc mediu cateva minute . Scoateti catelul de usturoi din tigaie iar spanacul il tocati marunt cu cutitul sau cu robotul de bucatarie. Nautul fiert il dati prin masina de tocat ca sa devina un piure. Puneti piureul de naut intr-un castron cu ouale, smantana, spanacul maruntit, parmezanul, sare , piper, usturoiul granulat . Ungeti mini formele cu unt , puneti compozitia circa trei sferturi in fiecare . Toate formele le puneti intr-o tava cu apa si coaceti in cuptor in bain-marie.

Cand sunt gata , le scoateti din forme si le serviti daca doriti cu felii calde de costita afumata putin rumenite in tigaie .

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.