Varza se spala si se taie fasii subtiri.
Ardeiul se curata de seminte, se spala si se in taie bucati lungi si subtiri.
Telina se curata, se spala si se taie in bucati mici.
Castravetele se curata de coaja, se spala si taie in felii groase.
Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele.
Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julienne.
Se taie moatele tecilor, apoi acestea se rup in bucati si se spala.
Dovlecelul se curata de coaja si seminte, se spala si se taie cubulete.
Cartoful se curata, se spala si se taie cubulete.
Mazarea se spala.
Toate aceste legume se pun la fiert cu apa cat sa le acopere, cu ulei si sare. Pe parcursul fierberii se mai completeaza cu apa daca este necesar.
La final se adauga rosiile spalate, decojite si taiate marunt.
Cand se ia mancarea de pe foc, se adauga mararul spalat si tocat.
Am cules hribi de toamna si m-am gandit ca ar fi foarte buni cu paste , smantana si parmesan razuit mare.
Farfalle cu hribi si smantanaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj