Chiperchi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Este o mancarica modesta pe care o fac de multa vreme si cu multa placere vara, dupa reteta regretatului Radu Anton Roman
  • - 1 kg ardei gras taiat patratele
  • - 1/2 kg rosii cubulete
  • - o capatana de usturoi, feliute
  • - urda sau telemea - o mana buna
  • - 4 oua
  • - 1 cana de iaurt
  • - 1/2 cana de ulei
  • - sare, piper

Mod de preparare

Se calesc ardeii in ulei, cand s-au muiat se pun rosiile, usturoiul. Se lasa la foc mic sa fiarba pana ce ardeii sunt moi. Intre timp sa bat ouale si se amesteca cu branza si iaurtul si se toarna peste ardeii cu rosii. Se amesteca si se da la cuptor pana scade si se rumeneste putin deasupra.
Este delicioasa atat calda cat si rece, insotita de un vin alb demisec.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.