Ardei Umpluti cu Brinza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg branza de vaci
  • 1/2 kg branza telemea
  • 3 linguri de smantana
  • 2 linguri unt
  • marar verde tocat
  • 2 linguri gris
  • putin piper alb
  • 2 oua
  • 10 ardei grasi
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se framanta branzeturile si se amesteca. Se adauga smantana, grisul, piperul, mararul verde tocat marunt, ouale, 1 lingura unt si ceapa tocata neprajita.

Ardeii se spala se taie se taie un capacel de la codita si se umplu cu compozitia. Se aseaza intr-o cratita, se pune putina sare, se toarna apa cit sa-i acopere. Se adauga 1 lingura de unt si se introduc la cuptor.

Cind sunt gata fierti si apa a mai scazut se servesc cu smantana.
POFTA BUNA

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu zmeura

Din categoria ,ador zmeura,am bagat o tarta,m-am inspirat din reteta Jamilei.

Tarta cu zmeura
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj