Se curăţă cepele şi se taie juliene.
Pieptul de pui se taie făşii.
Se pun împreună la călit în ulei, apoi se adaugă apă, pastă de tomate, foaia de dafin şi tarhon şi se dă vasul la cuptor.
Când a scăzut bine, se potriveşte gustul cu sare şi piper.
Se poate servi şi caldă şi rece cu mămăliguţă.
Poftă bună!
Se fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti