Tochitura olteneasca cu mamaliguta

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr pulpa de porc
  • 100 gr costita afumata
  • 200 gr ciuperci
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 150 ml suc de rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Se taie pulpa de porc cubulete. Costita se taie si ea cubulete mici. Uleiul se incinge intr-o cratita si prajim bucatile de carne sarate si piperate. Se scoate carnea si se rumenesc bucatile de costita afumata care apoi se scot deoparte.

Se curata , se spala si se taie marunt ciupercile, ceapa si ardeiul gras si se calesc impreuna in uleiul in care s-a prajit carnea si costita.

Se calesc timp de 5 minute dupa care adaugam 150 ml suc de rosii si se inabusa la foc mic. Se adauga si usturoiul tocat, carnea si costita si se lasa sa dea 2-3 clocote impreuna.

Se serveste tochitura cu mamaliguta, se poate presara cu patrunjel verde tocat si eventual cu cascaval razuit cine doreste.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Foietaj de casa cu branza sarata

Se prepara rapid si este foarte foarte gustos, mai ales fierbinte....asa ca am sa va invit sa-l incercati...merge perfect cu...

Foietaj de casa cu branza sarata
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj