Tocanita de pui cu ardei copt

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpele si pieptul de la un pui
  • 6 ardei capia copti (am avut congelati)
  • 3 cepe mari
  • o lingura pasta de tomate
  • 75 ml ulei
  • 300 ml supa
  • boia
  • sare
  • piper
  • o legatura patrunjel

Mod de preparare

Daca aveti ardei copti pusi la congelator,va recomand aceasta delicioasa tocanita...o tocanita ce ne aminteste de gustul verii.


Spalam bine carnea, o lasam la scurs dupa care o portionam.
Punem uleiul la incins intr-o cratita, adaugam bucatile de pui si le rumenim usor la foc iute.
Adaugam ceapa taiata solzisori , o lasam sa se patrunda apoi adaugam ardeiul taiat bucati mai mari. Lasam la calit impreuna aproximativ cinci minute apoi turnam supa.
Cand incepe sa fiarba, dam cratita la cuptorul preincazit si lasam sa scada tocanita.
Spre final adugam pasta de tomate si condimentam cu sare,piper si boia. Cand tocanita este gata presaram patrunjelul tocat. Pofata buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Floare cu mere, nuca si scortisoara

Initial gandisem altceva, dar in timp ce intindeam aluatul pe masa zice fii-mea "Mami, nu faci o floare?" Pe loc...

Floare cu mere, nuca si scortisoara
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj