Tocanita de Pui

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cepe
  • 5-6 ardei
  • 4-5 morcovi
  • 6 rosii bine coapte
  • ulei
  • vegeta
  • piper
  • 5-6 catei de usturoi
  • boia dulce
  • un pui

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie pestisori. Intr-o cratita mai mare se pune ulei se adauga ceapa si se pune la calit. Se curata ardeii grasi, se taie julien si se adauga peste ceapa. Morcovii se curata, se dau pe razatoarea mare sau se toaca marunt si se pun in cratita peste celelalte se lasa sa se caleasca. Puiul se taie bucati, se spala si se adauga peste legume.

Se lasa sa se caleasca un pic, se adauga boia dulce si se pune apa cat sa acopere. Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand s-a fiert carnea, se adauga rosiile curatate de pielita si tocate marunt. Se lasa sa dea cateva clocote, se adauga vegeta, piper dupa gust. Se adauga usturoiul jumatate taiat feliute si cealalta jumatate pisat.

Se mai lasa cateva clocote si apoi se stinge focul.
se serveste alaturi de cartofi piure, orez fiert sau paste. Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.