Taiem carnea in bucati mici si o rumenim in cateva linguri cu ulei.
Adaugam ciupercile taiate cuburi si acoperim tigaia cu un capac pentru 5 minute sau atat cat sa se rumeneasca suficient.
Tocam ardeiul gras, morcovul, ceapa verde si usturoiul. Le adaugam peste carne si ciuperci, calindu-le usor.
Potrivim de gust cu sare. Adaugam supa de legume. Fierbem totul la foc potrivit, pana ce da in clocot. Coloram cu bulion/suc de rosii si continuam fierberea pana ce sosul format capata densitate.
Dupa oprirea focului, presaram busuiocul tocat marunt.
Pofta buna!
O nouă rețetă faină cu produse de lahttp://www.foodville.ro/ , promovata de Gina Bradea. Aici...
Paste cu ton, ardei copti, roșii uscate si maslineEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj