Tocana cu pulpa de porc si ciuperci

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg pulpa de porc
  • 500 g ciuperci
  • un ardei gras rosu
  • un morcov mare
  • cativa catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • 200 ml supa de legume
  • 2 linguri cu bulion/sos de rosii
  • 2 frunzulite de busuioc verde
  • 3-4 fire de ceapa verde

Mod de preparare

Taiem carnea in bucati mici si o rumenim in cateva linguri cu ulei.
Adaugam ciupercile taiate cuburi si acoperim tigaia cu un capac pentru 5 minute sau atat cat sa se rumeneasca suficient.
Tocam ardeiul gras, morcovul, ceapa verde si usturoiul. Le adaugam peste carne si ciuperci, calindu-le usor.
Potrivim de gust cu sare. Adaugam supa de legume. Fierbem totul la foc potrivit, pana ce da in clocot. Coloram cu bulion/suc de rosii si continuam fierberea pana ce sosul format capata densitate.
Dupa oprirea focului, presaram busuiocul tocat marunt.
Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.