Se taie felii de vinete si dovlecei, se sareaza si se pun (separat) la scurs, cca. 30`. Intre timp, pregatim amestecul de carne. Dupa ce se scurg, le punem pe gratar, unse cu putin ulei, pana se rumenesc un pic. Tapetam o tava cu putin unt sau ulei si pesmet si asezam alternativ, un rand de felii de vinete si dovlecei, apoi un rand de amestec de carne, un rand de dovlecei si vinete, un rand de branza rasa, iar dovlecei si vinete, si tot asa pana umplem tava, ultimul rand fiind de dovlecei si vinete. Deasupra, punem felii de rosii si dam la cuptor cca. 40 minute, pana se rumeneste frumos. Scoatem din cuptor, presaram oregano si servim cu sos tzatzichi cu menta, sau/si cu salata de rosii. Pofta buna!
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti