Se taie felii de vinete si dovlecei, se sareaza si se pun (separat) la scurs, cca. 30`. Intre timp, pregatim amestecul de carne. Dupa ce se scurg, le punem pe gratar, unse cu putin ulei, pana se rumenesc un pic. Tapetam o tava cu putin unt sau ulei si pesmet si asezam alternativ, un rand de felii de vinete si dovlecei, apoi un rand de amestec de carne, un rand de dovlecei si vinete, un rand de branza rasa, iar dovlecei si vinete, si tot asa pana umplem tava, ultimul rand fiind de dovlecei si vinete. Deasupra, punem felii de rosii si dam la cuptor cca. 40 minute, pana se rumeneste frumos. Scoatem din cuptor, presaram oregano si servim cu sos tzatzichi cu menta, sau/si cu salata de rosii. Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.