- Am calit foarte putin ceapa cu uleiul, doar cat sa se inmoaie putin si am adaugat orezul spalat si apoi carnea tocata si sosul de rosii. Cind s-au amestecat bine am stins focul.
- In tava am pus un 1 lingura cu ulei si putina varza tocata cu toata zeama de care dispuneam (1/2 cescuta de cafea italiana), apoi un strat de foi de varza si un strat de carne un alt strat de foi inca unul de carne si am terminat cu unul de foi.
- Am varsat apa si am pus tava in cuptorul deja incins la 200 grade Celsius. In primele 10-15 minute am tinut-o acoperita (hirtie, aluminiu sau ce vreti voi, eu am un capac de la o alta tava). Apoi urmatoarele am terminat fara capac. Puteti sa lasati cit vreti voi la copt, important este sa nu se evapore apa, eventual mai adaugati daca e necesar.
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.