1. Se taie carnea cubulete. Se curata si se toaca ceapa. Se curata morcovii si se taie rondele. Rosiile se taie cubulete. Se spala si se toaca rozmarinul.
2. Intr-o tigaie mare se incinge uleiul. Se adauga carnea si ceapa. Se calesc si cand ceapa este sticloasa si carnea este rumenita pe toate partile, se adauga rosiile, morcovii, rozmarinul, condimentele pentru carne de miel si sofranul. Se sareaza si pipereaza, amestecand bine. Se fierb 5 minute, apoi se adauga sucul de rosii si maslinele. Se reduce focul, se acopera tigaia si se continua fierberea cca. 1 ora, adaugand putin cate putin apa in cursul fierberii daca este necesar.
Se rastoarna sote-ul pe un platou si se serveste cu garnitura de orez si vin alb sec.
Un cheesecake la rece foarte cremos. Inspirat de la Anyta Cooking.
Desert cheesecake Kinder Bueno• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.