Snitele de pui cu cascaval

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 200 g smantana
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • faina
  • 3 catei usturoi

Mod de preparare

Pieptul de pui il taiem felii, batem feliile, le condimentam cu sare si piper pe ambele parti.

Intr-un bol, batem ouale cu sare, piper dupa gust, usturoiul pisat, adaugam smantana si cascavalul ras. Amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Trecem fiecare felie (pe ambele parti) de carne prin faina, dupa care prin amestecul de ou si din nou, prin faina.

Le prajim pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel de bucatarie.

Eu am adaugat putin cascaval ras cand le-am scos.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.