Snitele de pui cu cascaval

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 200 g smantana
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • faina
  • 3 catei usturoi

Mod de preparare

Pieptul de pui il taiem felii, batem feliile, le condimentam cu sare si piper pe ambele parti.

Intr-un bol, batem ouale cu sare, piper dupa gust, usturoiul pisat, adaugam smantana si cascavalul ras. Amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Trecem fiecare felie (pe ambele parti) de carne prin faina, dupa care prin amestecul de ou si din nou, prin faina.

Le prajim pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel de bucatarie.

Eu am adaugat putin cascaval ras cand le-am scos.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Budinca cu branza si sos de capsuni

Budinca fiind in continuare pe lista noastra de mancaruri preferate, incerc sa fac variatiuni pe tema. Desi nu m-am abatut...

Budinca cu branza si sos de capsuni
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti