Snitele de pui cu cascaval

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 200 g smantana
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • faina
  • 3 catei usturoi

Mod de preparare

Pieptul de pui il taiem felii, batem feliile, le condimentam cu sare si piper pe ambele parti.

Intr-un bol, batem ouale cu sare, piper dupa gust, usturoiul pisat, adaugam smantana si cascavalul ras. Amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Trecem fiecare felie (pe ambele parti) de carne prin faina, dupa care prin amestecul de ou si din nou, prin faina.

Le prajim pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel de bucatarie.

Eu am adaugat putin cascaval ras cand le-am scos.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert bezele cu cacao si nuci

De curand am incercat si o alta varianta  de bezele. Cu bucati de nuci, asa cum mancam in copilarie

Desert bezele cu cacao si nuci
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj