Castravetii se taie rondele mai subtirele, si eu ii pun putin la scurs intr-o sita, ca sa nu se scurga zeama din ei in lipie.
Pieptul de pui se spala si se taie fasiute cam de 1 cm, si se inabusa in ulei de masline pana se rumeneste putin, apoi se adauga putine condimenete de pui si putina boia iute.
Cartofii se taie pai si se parjesc.
Salata si ridichile se taie fasii, rosiile chery in 2, ceapa fasii, iar maioneza se amesteca cu putin usturoi in care se pune 1 lingurita zeama de lamaie sa ii mai taie din tarie.
Se incalzeste lipia si se adauga asa:
- maioneza cu usturoi
- puiul
- cartofii
- castravetii
- rosiile
- ceapa
- ridichile
- salata verde
- ketchup
Se ruleaza shaorma si se prinde cu o punguta de plastic la capat.
Pofta mare!
Eu aleg sa nu pun ulei si otet in salata verde, pentru ca asa cum am spus si la castraveciori, nu imi place sa se scurga nimic din ea... :)
Este o reteta foarte buna si gustoasa, si este mult mai buna facuta in casa decat cea cumparata de la chioscuri!
Pentru un mic dejun de post, dacă v-ați săturat de zacuscă, brânză tofu și pateu vegetal, vă recomand această...
Pasta de post, din masline negre• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.