Se pune varza la oparit in apa cu sare si putin otet. Dupa ce a fost oparita se curata frunzele de partea groasa si se incepe pregatirea umpluturii.
Pentru a face o economie de timp se poate fierbe orezul inainte si carnita impreuna cu legumele se poate cali bine. Daca nu, se amesteca orezul impreuna cu restul de ingredinte (ceapa, morcov). Oul se adauga la sfarsit in ambele situatii.
Se condimenteaza cu putina sare si foarte putin piper. Se umplu frunzele de varza care dupa ce au fost infasurate se aseaza intr-o cratita care a fost tapetata pe fund cu ulei de porumb, foi de varza taiate foarte marunt si cimbru cu marar. Se adauga deasupra acestora jumatate din cantitatea de cubulete de rosii si incepe asezarea sarmalutelor.
Dupa ce se termina amestecul se acopera cu un strat de varza taiata marunt rosii si marar si cimbru. Se prepara suc de rosii cu apa si se adauga pana la jumatea vasului cu care vor fi introduse la cuptor timp de 1h si 30 min.
Asta ca tot vine Decembrie si m-apuca pasiunea pentru carne mai ceva ca oricand ! :D
Rulada de porc, umpluta cu carne tocata, la slow cooker Crock-PotO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata