Saramura de pui (II)

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600-800 g pulpe de pui dezosate,
  • usturoi
  • 1-2 linguri otet
  • 2-4ardei
  • 1 ardei iute
  • 1-2 rosii
  • 1 cub de pui
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata usturoiul, se taie felii si se amesteca cu 1-2 linguri de otet. Se frig pulpele de pui pe gratarul incins. Se scot intr-un vas. Se pun apoi pe gratar ardeii si ardeiul iute.

Dupa ce s-au copt, ardeii se curata de coaja, de cozi si seminte, se portioneaza si impreuna cu ardeiul iute se pun intr-un alt vas. Se adauga rosiile taiate bucatele. Se adauga 400ml apa si un cub de pui si se pune la fiert. Dupa ce a dat cateva clocote se adauga cateii de usturoi si otetul. Se rastoarna imediat peste pulpele de pui. Se presara patrunjel verde.
Se serveste cu mamaliga sau piureu de cartofi sau cu cartofi prajiti.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Cosulete cu cirese și crema de branza

Noroc cu provocările, așa mai postez și eu ceva rețete :D Glumesc ;) În ultimele două luni, au fost evenimente mai...

Cosulete cu cirese și crema de branza
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.