Se curata usturoiul, se taie felii si se amesteca cu 1-2 linguri de otet. Se frig pulpele de pui pe gratarul incins. Se scot intr-un vas. Se pun apoi pe gratar ardeii si ardeiul iute.
Dupa ce s-au copt, ardeii se curata de coaja, de cozi si seminte, se portioneaza si impreuna cu ardeiul iute se pun intr-un alt vas. Se adauga rosiile taiate bucatele. Se adauga 400ml apa si un cub de pui si se pune la fiert. Dupa ce a dat cateva clocote se adauga cateii de usturoi si otetul. Se rastoarna imediat peste pulpele de pui. Se presara patrunjel verde.
Se serveste cu mamaliga sau piureu de cartofi sau cu cartofi prajiti.
Noroc cu provocările, așa mai postez și eu ceva rețete :D Glumesc ;) În ultimele două luni, au fost evenimente mai...
Cosulete cu cirese și crema de branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.