Se transeaza pieptul de pui si se bate in folie de plastic dupa cum s-a descris la snitelele holstein;
- se sareaza si pipereaza;
- se ung cu unt si se astern pe ele foile de salata ori spanac (foi de sfecla ori foi de mangold de asemeni sunt f. bune);
- deasupra se pune usturoi pisat, rosii uscate conservate in ulei si bucati de cascaval cedar;
- se ruleaza cu ajutorul foliei, se strang la capete si se pun in frigider o ora;
- se scot si se trec prin faina ou si pesmet;
- se prajesc usor pe toate partile in tigaie de fonta;
- se pune tigaia la cuptor pentru 20 minute.
Pofta buna!
Se serveste cu ciulama de ciuperci sau alta garnitura potrivita.
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti