Rulouri din Piept de Pui cu Branza Cedar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt 2 rulouri
  • 1 piept de pui dezosat
  • 50 gr unt
  • 8 foi de spanac ori salata
  • rosii uscate conservate in ulei de maslina
  • 2 catei de usturoi
  • 50 gr cedar
  • sare, piper
  • faina
  • pesmet

Mod de preparare

Se transeaza pieptul de pui si se bate in folie de plastic dupa cum s-a descris la snitelele holstein;

- se sareaza si pipereaza;
- se ung cu unt si se astern pe ele foile de salata ori spanac (foi de sfecla ori foi de mangold de asemeni sunt f. bune);

- deasupra se pune usturoi pisat, rosii uscate conservate in ulei si bucati de cascaval cedar;
- se ruleaza cu ajutorul foliei, se strang la capete si se pun in frigider o ora;
- se scot si se trec prin faina ou si pesmet;

- se prajesc usor pe toate partile in tigaie de fonta;
- se pune tigaia la cuptor pentru 20 minute.

Pofta buna!
Se serveste cu ciulama de ciuperci sau alta garnitura potrivita.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Muffins cu visine

Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...

Muffins cu visine
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti