Rulouri din Piept de Pui cu Branza Cedar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt 2 rulouri
  • 1 piept de pui dezosat
  • 50 gr unt
  • 8 foi de spanac ori salata
  • rosii uscate conservate in ulei de maslina
  • 2 catei de usturoi
  • 50 gr cedar
  • sare, piper
  • faina
  • pesmet

Mod de preparare

Se transeaza pieptul de pui si se bate in folie de plastic dupa cum s-a descris la snitelele holstein;

- se sareaza si pipereaza;
- se ung cu unt si se astern pe ele foile de salata ori spanac (foi de sfecla ori foi de mangold de asemeni sunt f. bune);

- deasupra se pune usturoi pisat, rosii uscate conservate in ulei si bucati de cascaval cedar;
- se ruleaza cu ajutorul foliei, se strang la capete si se pun in frigider o ora;
- se scot si se trec prin faina ou si pesmet;

- se prajesc usor pe toate partile in tigaie de fonta;
- se pune tigaia la cuptor pentru 20 minute.

Pofta buna!
Se serveste cu ciulama de ciuperci sau alta garnitura potrivita.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.