Rulouri din Piept de Pui cu Branza Cedar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt 2 rulouri
  • 1 piept de pui dezosat
  • 50 gr unt
  • 8 foi de spanac ori salata
  • rosii uscate conservate in ulei de maslina
  • 2 catei de usturoi
  • 50 gr cedar
  • sare, piper
  • faina
  • pesmet

Mod de preparare

Se transeaza pieptul de pui si se bate in folie de plastic dupa cum s-a descris la snitelele holstein;

- se sareaza si pipereaza;
- se ung cu unt si se astern pe ele foile de salata ori spanac (foi de sfecla ori foi de mangold de asemeni sunt f. bune);

- deasupra se pune usturoi pisat, rosii uscate conservate in ulei si bucati de cascaval cedar;
- se ruleaza cu ajutorul foliei, se strang la capete si se pun in frigider o ora;
- se scot si se trec prin faina ou si pesmet;

- se prajesc usor pe toate partile in tigaie de fonta;
- se pune tigaia la cuptor pentru 20 minute.

Pofta buna!
Se serveste cu ciulama de ciuperci sau alta garnitura potrivita.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...