Pieptul se feliaza, se bate ca pentru snitele, se codimenteaza si pe fiecare bucata se pun feli de sunca si cate o bagheta de morcov(se taie bucatele de-a lungul), se ruleaza si se prinde cu scobitori.
Dovlecelul si morcovii se curata se spala si se taie rondele. Dupa preferinta, dovlecelul se poate inlocui cu vanata.
Intr-o tava se pune ulei (sau unt), un strat de dovlecei, se codimenteaza, un strat de rondele de morcovi, se codimenteaza, apoi se aseaza rulourile de curcan pe mijloc.
Smantana se amesteca cu laptele, cascavalul ras si patrunjelul tocat, se toarna peste rulouri si legume, apoi se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 40 min
Dupa acest timp, rulourile se incearca cu scobitoarea pentru a le testa daca sunt patrunse, se ia folia si se mai lasa cateva minute la gril, daca aveti la cuptor, pentru a le face mai rumene.
Rulourile se servesc fierbinti alaturi de garnitura de legume facuta in tava.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.