Rulou de Pulpe de Pui cu Radicchio

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui pe care le-am dezosat
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de parmezan ras
  • 1 lingura de lapte
  • 1/2 de radicchio
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Din ou+ parmezan+ lapte am facut o omleta pe care am copt-o in tigaie in 1 lingura de ulei, pe ambele parti

Pulpele de pui dezosate, sarate si piperate puse pe folie de aluminiu unsa cu ulei (dupa sfatul Monei), peste ele jumatate din omleta pe fiecare pulpa, si jumatate din radicchio care tocat a fost inabusit 1-2 minute in tigaia in care am facut omleta (fara ulei).

Rulat totul, inchis bine si pus in tava de cuptor cu putina apa in ea la foc mai mare pt 20 min, la foc mijlociu alte 10 min. Dupa cele 30 min se scot din folie cu grija caci radicchio lasa zeama si se pun cu zeama cu tot intr-un vas pt cuptor (sticla, ceramica) se mai tin la cuptor sa se rumeneasca.


Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu crema capuccinno

Am adus desertul de duminica.Este o prajitura delicata si foarte delicioasa :)

Prajitura cu crema capuccinno
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj