Puricale cu Jumari

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr jumari
  • 500 gr de mamaliga piper sare
  • boia de ardei dulce

Mod de preparare

Intam in bucatarie si vedem pe masa mamaliga ramasa de la masa de seara. o taiem felii, apoi fasai dupa care o transformam in cuburi.

Ne bagam in beci sa scoatem un castron cu jumari de la garnita.
Intr-o tigaie adanca punem jumarile sa se rumeneasca, adaugam puricalele, si amestecam.

Asezonam cu sare, cu piper si cu boia. Rapid si la obiect. O masa frugala care se poate transforma in ospat pe cinste daca pe masa venim cu oleaca de smantana, cu cateva moraturi dar si un laptar cu chisleag sau lapte prins.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.