Puricale cu Jumari

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr jumari
  • 500 gr de mamaliga piper sare
  • boia de ardei dulce

Mod de preparare

Intam in bucatarie si vedem pe masa mamaliga ramasa de la masa de seara. o taiem felii, apoi fasai dupa care o transformam in cuburi.

Ne bagam in beci sa scoatem un castron cu jumari de la garnita.
Intr-o tigaie adanca punem jumarile sa se rumeneasca, adaugam puricalele, si amestecam.

Asezonam cu sare, cu piper si cu boia. Rapid si la obiect. O masa frugala care se poate transforma in ospat pe cinste daca pe masa venim cu oleaca de smantana, cu cateva moraturi dar si un laptar cu chisleag sau lapte prins.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.