Pulpe in Fulgi de Porumb

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg pulpe pui
  • 2 oua
  • 300 g fulgi porumb
  • 300 g faina
  • 1 condiment carne de pui
  • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pentru inceput se curata pulpele si se pun la fiert cu putin condiment de pui. Se fierb 30 de minute, dupa care se scot din apa si se curata de piele. Urmatorul pas este condimentarea pulpelor, trecerea acestora prin faina, dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb. Se prajesc in ulei pana fulgii incep sa se rumeneasca.


Se servesc calde.
Pofta buna

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Parteneri
Culinar.RO

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa