Pulpe in Fulgi de Porumb

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg pulpe pui
  • 2 oua
  • 300 g fulgi porumb
  • 300 g faina
  • 1 condiment carne de pui
  • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pentru inceput se curata pulpele si se pun la fiert cu putin condiment de pui. Se fierb 30 de minute, dupa care se scot din apa si se curata de piele. Urmatorul pas este condimentarea pulpelor, trecerea acestora prin faina, dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb. Se prajesc in ulei pana fulgii incep sa se rumeneasca.


Se servesc calde.
Pofta buna

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...