Pulpe de Pui pe Sare

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg sare gema (stratul de sare trebuie sa fie de 2 cm in tava, aceasta se pune in functie de tava, eu am avut o tava mai mica )
  • 1 kg pulpe de pui

Mod de preparare

Se pune sarea intr-o tava uscata bine, peste care se pun pulpele curatate. Se da la cuptor la foc potrivit si se intorc pe partea cealalta cupa ce s-au rumenit. Acestea sunt gata dupa ce si cea de-a doua parte s-a rumenit.

Se servesc calde cu garnitura la alegere.
Pofta buna! ! !

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.