Pulpe de Pui in Sos de Portocale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 4 portocale
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ardei italian
  • 1/2 pahar supa de pui
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Pulpele se curata se condimenteaza si se pun in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 10-15 min. Intre timp se curata, se spala si se toc legumele si se pun intr-o cratita cu putin ulei la calit. Cand sunt calite se pune pe deasupra supa de pu si sucul de la cele 4 portocale.

Aceasta compozitie se pune peste pulpe si se mai lasa la cuptor inca 15 min. Dupa acest timp se scot pulpele pe o farfurie iar sosul se trece prin blender pentru a ramane ca o smantana. Dupa aceea se mai da cateva minute la fiert pentru a ramane mai concentrat.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa