Pui Sanhai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - Piept pui dezosat - 0,200gr
  • - Oua - 2 buc
  • - Sos de soia - 0,020 ml
  • - Mustar - 0,030 gr
  • - Sare
  • - Piper
  • - Faina
  • - Ulei -0,200 ml
  • - Marar

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm ,ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia ,mustarul ,sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se amesteca toate ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina ,dupa care se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins la foc potrivit, se lasa la prajit pana prind o culoare aurie si se scot pe hartie pergament pentru a se scurge de ulei.

Eu neavand in casa sos de soia la momentul potrivit am inlocuit cu smantana! A iesit super!! Deci merge si asa...

Se serveste cu diferite sosuri.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.