Pui picant

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui,
  • condimente (boia, piper, sare cimbru sau condiment special d pui),
  • 2-3 rosii,
  • 1-2 ardei grasi,
  • ketchup picant,
  • 3 catei usturoi,
  • 1 pahar vin alb

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in cubuletze potrivite, se pun condimentele ( eu am lasat 5 min sa intre condimentele in carne). Se rumeneste puiul in ulei incins ( pt un aspect mai bun se pun condimente si in ulei) apoi se adauga ardeii taiati cubulete mici, rosii decojite si pasate si 2-3 linguri ketchup picant.

Se lasa 10 min si amesteca din cand in cand apoi se toarna vinul si usturoiul zdrobit si frecat cu ulei si otet.

Apoi se mai lasa cca 15 min si GATA!
Eu initial am pus apa in loc de vin si a iesit splendid.

Reprezinta o foarte buna garnitura pentru spaghete. Incercati-l, merita!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.