Pui picant

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui,
  • condimente (boia, piper, sare cimbru sau condiment special d pui),
  • 2-3 rosii,
  • 1-2 ardei grasi,
  • ketchup picant,
  • 3 catei usturoi,
  • 1 pahar vin alb

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in cubuletze potrivite, se pun condimentele ( eu am lasat 5 min sa intre condimentele in carne). Se rumeneste puiul in ulei incins ( pt un aspect mai bun se pun condimente si in ulei) apoi se adauga ardeii taiati cubulete mici, rosii decojite si pasate si 2-3 linguri ketchup picant.

Se lasa 10 min si amesteca din cand in cand apoi se toarna vinul si usturoiul zdrobit si frecat cu ulei si otet.

Apoi se mai lasa cca 15 min si GATA!
Eu initial am pus apa in loc de vin si a iesit splendid.

Reprezinta o foarte buna garnitura pentru spaghete. Incercati-l, merita!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...