Pui Marocan

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 6 pulpe inferioare de pui
  • - 1 ceapa mare(200gr)
  • - 2 catei usturoi
  • - 2 rosii mai moi(300gr)
  • - 1/2 lingurite sare, 1/2 lingurita piper, 1/2 lingurita chimen, 1 lingurita sofran, 1/4 lingurita ghimbir, 1/4 lingurita coriandru, 1 lingurita boia
  • - 1 lingura suc lamaie
  • - ulei masline
  • - 1 vanata mica
  • - alune

Mod de preparare

Intr-o oala am pus 2 linguri ulei de masline si am lasat ceapa si usturoiul tocate marunt la prajit, pana devine transparenta.

Toate condimentele le-am amestecat intr-o canita.

Am pus condimentele peste ceapa si am mai lasat 1 minut la prajit.

Am adaugat rosiile tocate marunt, 80 ml apa si sucul de lamaie. Am amestecat bine si am adus la fierbere.

Am asezat pulpele in sos si am acoperit cu capac. am lasat la fiert cam 40 minute. Se amesteca din cand in cand.

Vanata am taiat-o cubulete fara sa o curat. am condimentat cu sare si piper si am stropit cu ulei de masline.
Am asezat cubuletele intr-o tava si am dat la cuptor 15 minute, pana devin aurii.

Pulpele cu sos le-am servit cu pireu si deasupra am presarat cubulete de vinete si alune prajite.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec cu portocale, rom si stafide

Un chec aromat si extrem de pufos pe care il prepar cu drag de fiecare data.

Desert chec cu portocale, rom si stafide
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj