Pui La Mosu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150g morcovi
  • 150g telina
  • 150g ardei gras
  • 200 g Piept de pui dezosat
  • Sos de soia (de buna calitate)

Mod de preparare

Se taie legumele baghete si pieptul fasii. Se arunca in tigaie morcovii si telina si in momentul in care s-au inmuiat putin se pun se pune si ardeiul gras. Ideea e ca ardeiul trebuie pus la tigaie mai tarziu pentru ca dureaza mult mai putin sa se inmoaie comparativ cu radacinoasele). Ulterior se arunca si puiul si in momentul in care carnea este rumenita se stinge totul cu sosul de soia. Nu exagerati cu soia.
Rasturnati un bol de orez fiert in mijlocul unei farfurii intinse si asezati continutul tigaii in jurul acestuia. pentru decor strpiti marginea farfuriei cu putina soia si presarati niste sofran pe orez. Contrastul e de mare senzatie

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.