Pui cu Lapte de Cocos

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • doua piepturi de pui
  • 300-400ml de lapte de cocos
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2mere potrivite
  • 2 morcovi marisori
  • 3 linguri de ulei
  • 1lingurita de paprica dulce
  • 1lingurita de ghimbir in pudra
  • 1lingurita de scortisoara
  • 1lingurita de coriandru in pudra
  • sare, piper
  • (cantitatile de condimente le puteti micsora sau creste dupa gust)
  • 1 fir de patrunjel
  • in poze aveti jumatate din cantitati

Mod de preparare

Curatam legumele si marul, le spalam si le taiam, spalam carnita si o taiam in cubulete. Incingem uleiul si asezam in tigaita ceapa si usturoiul sa se inmoaie, adaugam morcovul sa se patrunda, apoi puiul si in final marul. Adaugam condimentele, saram, piperam.

Varsam laptele deasupra si lasam sa fiarba pana devine un sosulet grosut. Taiam si presaram patrujelul. Servim alaturi de orez, cous-cous, paste de orez.

Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu capsuni

M-am pus tare pe capsuni si pregatesc aproape orice dulce cu ele, dar cine nu ? Reteta de la fetele de la Savori Urbane.

Desert tort cu capsuni
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj