Pui cu Lapte de Cocos

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • doua piepturi de pui
  • 300-400ml de lapte de cocos
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2mere potrivite
  • 2 morcovi marisori
  • 3 linguri de ulei
  • 1lingurita de paprica dulce
  • 1lingurita de ghimbir in pudra
  • 1lingurita de scortisoara
  • 1lingurita de coriandru in pudra
  • sare, piper
  • (cantitatile de condimente le puteti micsora sau creste dupa gust)
  • 1 fir de patrunjel
  • in poze aveti jumatate din cantitati

Mod de preparare

Curatam legumele si marul, le spalam si le taiam, spalam carnita si o taiam in cubulete. Incingem uleiul si asezam in tigaita ceapa si usturoiul sa se inmoaie, adaugam morcovul sa se patrunda, apoi puiul si in final marul. Adaugam condimentele, saram, piperam.

Varsam laptele deasupra si lasam sa fiarba pana devine un sosulet grosut. Taiam si presaram patrujelul. Servim alaturi de orez, cous-cous, paste de orez.

Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.