Puneti faina pe o farfurie. Asezonati carnea de pui cu sare si piper, apoi treceti-o prin faina, scuturand excesul.
Intr-o tigaie puneti uleiul si 10g din unt si prajiti bucatile de pui, rumenindu-le pe ambele parti. Dureaza cam 3-4 minute pentru fiecare parte, in functie de temperatura ochiului.
Puneti bucatile prajite pe o farfurie si indepartati excesul de grasime cu un servetel.
Reduceti temperatura ochiului si in aceeasi tigaie adaugati cimbrul, ciupercile si restul de 20 de grame de unt. Lasati-le pe ochi pana se inmoaie – cam 6 minute. Adaugati vinul si supa de pui (eu n-am avut supa de pui, am pus apa in locul ei). Asteptati sa fiarba pana cantitatea de lichid se reduce la jumatate (cam 3 minute). Asezonati cu sare si piper.
Puneti puiul inapoi in tigaie, pentru a isi trage din sucul ciupercilor. Presarati patrunjelul verde, apoi e gata de savurat.
Mie imi place in principal pentru ca e o mancare f rapida. Stiu ca faina e din categoria glucidelor, dar fiind o cantitate atat de mica nu cred ca afecteaza in mod dramatic caracteristicile generale ale mancarii. Deci, in lumea mea, e trecuta la mancaruri cu continut scazut de carbohidrati.
Mos Craciun are niste spiridusi care umbla printre noi, afla ce ne dorim si ne face cate o surpriza. Adina (Mitinita cum o...
Braduti din biscuitiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj