Puiul il taiati in 2 (nu-i greu cei cumparati de la magazin se taie usor) il condimentam bine pe o parte si pe alta. Intr-un vas mai inalt, se pune ulei apoi usturoiul taiat mai mare, sucul de lamaie.
Se aseaza bucatile de pui, eu a trebuit sa le mai tai ca nu incapeau, se toarna berea, se pune rozmarinul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mare cam 30 de minute .
Apoi luam folia si mai lasam 20 de minute. Puiul se va rumeni frumos.
Il servim cu cartofi ,legume si neaparat cu sos de iaurt si usturoi.
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti