Pui Bunica

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr carne pui (preferabil pulpa)
  • 50 gr ardei gras rosu
  • 30 gr ceapa
  • 2-3 feliute usturoi
  • sos de rosii 150 ml
  • sare si piper

Mod de preparare

Se dezoseaza pulpa de pui dupa care se taie cubulete si se pune in tigaia incinsa. se lasa pana se albeste carnea . . . intre timp se taie ardeiul julien si ceapa la fel . . . se adauga si legumele.

Dupa 15 min se adauga si sosul de rosii . . . si daca este necesar si carnea nu e facuta se mai adauga putina apa fierbinte . . . sarea si piperul!
Se serveste cu mamaliguta . . . pofta buna! !

Prajitura cu iaurt si caise

Bors de dovlecei cu stevie

Prajitura turnata cu branza si visine

Parteneri
Bucataras.RO

Aripioare si cartofi noi la cuptor cu sos de marar

Se apropie ora pranzului si m-am gandit sa va aduc o reteta simpla si gustoasa . Mararul este din plin in aceasta perioada si...

Aripioare si cartofi noi la cuptor cu sos de marar
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura