Pui Bunica

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr carne pui (preferabil pulpa)
  • 50 gr ardei gras rosu
  • 30 gr ceapa
  • 2-3 feliute usturoi
  • sos de rosii 150 ml
  • sare si piper

Mod de preparare

Se dezoseaza pulpa de pui dupa care se taie cubulete si se pune in tigaia incinsa. se lasa pana se albeste carnea . . . intre timp se taie ardeiul julien si ceapa la fel . . . se adauga si legumele.

Dupa 15 min se adauga si sosul de rosii . . . si daca este necesar si carnea nu e facuta se mai adauga putina apa fierbinte . . . sarea si piperul!
Se serveste cu mamaliguta . . . pofta buna! !

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)