Pizza Rapida (blat Fara Drojdie)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pentru blat
  • 250 ml lapte sau iaurt
  • 100 ml apa
  • 100 ml ulei
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • pentru topping
  • salam
  • cabanos
  • cascaval
  • parizer pui
  • rosii
  • masline
  • 4-5 oua
  • ketchup sau bulion

Mod de preparare

Se toarna intr-un bol apa, laptele (sau iaurtul) si sarea. Se amesteca foarte bine, dupa care se adauga uleiul si se amesteca in continuare.

Cand toate ingredientele sunt bine amestecate, se adauga faina, treptat, pana cand aluatul devine moale si nu se mai lipeste de maini. Apoi se presara putina faina pe masa de lucru si se intinde o foaie de aluat de aproximativ 1 cm grosime.

Tava se tapeteaza cu faina si se pune foaia de pizza, apoi se intinde ketchup sau bulion peste blat si, daca doriti, piper.

Salamul se taie felii subtiri, la fel ca si cabanosul. Parizerul se taie bucatele marunte, la fel ca si maslinele. Rosiile se taie dupa forma dorita, iar cascavalul se rade. Ouale se bat bine, ca pentru omleta.
Puneti ingredientele in ordinea dorita, peste blat, iar la sfarsit turnati ouale batute si cascavalul ras.

Se pune tava la cuptor (preincalzit) si se lasa la temperatura medie aproximativ 30 minute.
Se serveste calda, cu ketchup sau sos de rosii.
Pofta buna!

Pere posate in vin

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Varza noua calita in tuci