Piept de Pui cu Sos Dulce

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • ulei de masline
  • 2 linguri miere
  • sare
  • boia
  • 1 varza de China
  • 2 mere
  • 100ml supa de legume

Mod de preparare

Intr-un vas de yena se amesteca doua-trei linguri de ulei cu mierea, se pune sare si boia iar apoi punem in aceasta compozitie pipetul de pui taiat fasii sau cubulete si se gateste in cuptorul incalzit in prealabil cca. 30 - 40 minute.

Intre timp se fierbe orezul.

Varza de China se imparte pe foi, se spala si se taie in benzi late. Se curata marul si se taie felii sau cubulete. Apoi se inabusa varza si bucatile de mar in putin ulei incins, se toarna supa si se lasa sa fiarba la foc mic cca. 5 minute, apoi se adauga sosul chinezesc, carnea si se mai lasa sa fiarba la foc mic cca. 5 minute (eu am pus si putina mazare).

Orezul se serveste cu compozitia rezultata.
Este o reteta pe care am gasit-o pe site-ul Uncle Ben's si vreau sa va o recomand pentru ca este foarte buna (dar poate ca am facut putine modificari la ea). 1 borcan de sos chinezesc (Uncle Ben's)
orez Basmati

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...