Intr-un vas de yena se amesteca doua-trei linguri de ulei cu mierea, se pune sare si boia iar apoi punem in aceasta compozitie pipetul de pui taiat fasii sau cubulete si se gateste in cuptorul incalzit in prealabil cca. 30 - 40 minute.
Intre timp se fierbe orezul.
Varza de China se imparte pe foi, se spala si se taie in benzi late. Se curata marul si se taie felii sau cubulete. Apoi se inabusa varza si bucatile de mar in putin ulei incins, se toarna supa si se lasa sa fiarba la foc mic cca. 5 minute, apoi se adauga sosul chinezesc, carnea si se mai lasa sa fiarba la foc mic cca. 5 minute (eu am pus si putina mazare).
Orezul se serveste cu compozitia rezultata.
Este o reteta pe care am gasit-o pe site-ul Uncle Ben's si vreau sa va o recomand pentru ca este foarte buna (dar poate ca am facut putine modificari la ea). 1 borcan de sos chinezesc (Uncle Ben's)
orez Basmati
Ce sunt aceste bilute care seamana cu chiftelutele? Sunt de fapt niste crochete, cu crusta crocanta din pesmet si interior...
Bulete de branza cu cascaval si ceapa verdeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj