-Am pus un pic de unt in tigaie si cind s-a topit, am pus o ceapa taiata marunt.
-Cind ceapa era un pic calita am pus feliile de piept de pui sa se rumeneasca pe o parte si pe cealalta parte, deci foc mare la tigaie
-Apoi feliile de piept de pui le-am pus intr-un castron cu o farfurie deasupra ca sa se mentina calde, iar in tigaie am pus un pahar de vin alb sec pe care l-am lasat sa se evapore putin.
-Am adaugat apoi smintina si cipuercile scurse si am amestecat bine de tot.
-Am adaugat si pieptul de pui si am mai lasat citeva minute.
-Se poate servi cu mamaliguta.Noi am mancat fara nimic,doar asa simplu.
E foarte gustos.
Reteta de aluat este cel de la cornurile bratislava. Diferenta dintre cele doua retete este ca am tinut tava cu cornurile...
Croissante cu branza de vaciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.