Pieptul de pui se spala in mai multe ape, se taie cubulete, ceapa si usturoiul se taie marunt si se pun la foc mediu cu putin ulei de masline (atentie la usturoi sa nu se arda, mai bine pus dupa ce ceapa se sticleste!), se pune pieptul de pui peste ceapa si usturoi pina se rumeneste.
Cind pieptul este facut se toarna smantina peste compozitie (daca doriti puteti adauga si o lingura de faina in smintina pentru ingrosare dar numai amestecata cu putina supa de pui) se lasa la foc mediu pina scade si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Cind este gata se pun ardeii copti (daca au lasat zeama e si mai bine se pune si ea in amestec, aroma spune totul! Se acopera si se lasa 10 min. inainte de a fii servita.
Garnitura de cartofi piure.
Daaaa, nici azi n-am fost cuminteeee ;) O salată bunăăăă și răcoritoare pentru seara asta ;) Spor și poftă bună!
Salata cu clementine, rodii, avocado și branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.