Piept de pui brazilian

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fileu de piept de pui
  • sare, piper macinat
  • 3 linguri mari de unt sau rama
  • 1 lingura de supa cu usturoi pisat
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 50 ml rom(daca nu aveti se poate prepara din tuica si esenta de rom)
  • 250 gr smantana
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 6 felii de ananas (compot)

Mod de preparare

1. Se sareaza si se pipereaza fileurile ,si in 2 linguri de unt se prajesc 3 min pe o pate si 3 min pe cealalta parte. Se adauga romul si se flambeaza, apoi se scot din tigaie si se adauga smantana si se omogenizeaza.

2. Ardeiul si ceapa se taie cubulete fine. Se infierbanta 1 lingura de unt si impreuna cu usturoiu (1 ls.usturoi pisat) se caleste. Se adauga fileurile prajite, sosul cu smantana , se pune feliile de ananas taiate cubulete si 2 linguri de nuca de cocos.

Totul se lasa 2-3 min. sa se intrepatrunda.

Se poate servi cu garnitura de orez.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Bucataras.RO

Musaca de cartofi

Musaca de cartofi
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.