Piept de pui brazilian

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fileu de piept de pui
  • sare, piper macinat
  • 3 linguri mari de unt sau rama
  • 1 lingura de supa cu usturoi pisat
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 50 ml rom(daca nu aveti se poate prepara din tuica si esenta de rom)
  • 250 gr smantana
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 6 felii de ananas (compot)

Mod de preparare

1. Se sareaza si se pipereaza fileurile ,si in 2 linguri de unt se prajesc 3 min pe o pate si 3 min pe cealalta parte. Se adauga romul si se flambeaza, apoi se scot din tigaie si se adauga smantana si se omogenizeaza.

2. Ardeiul si ceapa se taie cubulete fine. Se infierbanta 1 lingura de unt si impreuna cu usturoiu (1 ls.usturoi pisat) se caleste. Se adauga fileurile prajite, sosul cu smantana , se pune feliile de ananas taiate cubulete si 2 linguri de nuca de cocos.

Totul se lasa 2-3 min. sa se intrepatrunda.

Se poate servi cu garnitura de orez.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.