Ostropel de Pui

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceapa 3 buc
  • ardei gras 3 buc
  • morcov 1 bucata
  • usturoi 3 catei
  • piept de pui
  • sare
  • piper
  • rosii coapte 3 buc sau bulion
  • ulei

Mod de preparare

Intr-o oala se pune ulei la incins, se adauga ceapa taiata pestisori si ardeii julien, apoi morcovul ras. Se calesc si apoi se adauga pieptul taiat cubulete. Se lasa sa se caleasca si apoi se adauga apa cat sa acopere.

Dupa ce a fiert se adauga rosiile curatate de pielite si taiate cubulete sau bulion. Se adauga sare si piper dupa gust.

Pofta buna!
se serveste cu mamaliguta

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)