Orez in vas de lut cu verdeturi si muschiulet de porc

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • muschiulet de porc
  • orez
  • ulei de masline
  • ceapa
  • dovlecel
  • ardei
  • morcovi

Mod de preparare

Prima data se prajesc bucatelele de muschiulet dupa care se aseaza pe o farfurie, intr-un vas de lut {sau orice alta cratita}; se pune putin ulei de masline, ceapa taiata marunt, dovlecel bucatele.

Ardeiul si morcovul taiat bucatele se lasa putin sa se inmoaie, dupa care se adauga orezul. Se face o supa de legume{din cuburi merge foarte bine} si se pune peste orez. Se amesteca si se adauga putin sofran. Deasupra se dauga bucatile de carne prajite si se baga la cuptor pana cand apa a scazut si orezul este facut.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.