Omleta II

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (Pt 1 pers)
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 50 g branza telemea
  • 1-2 carnaciori
  • 4-5 masline
  • 1 lingura ketchup (mustar)
  • 100 ml ulei
  • piper macinat
  • tarhon

Mod de preparare

Ceapa se taie julien si se caleste in ulei. Cand ceapa incepe sa devina transparenta, se pun carnaciorii taiati feliute. Se calesc 1-2 minute si se scot pe o farfurie.

Ouale se bat bine si se pun in tigaia cu putin ulei. Pe o jumatate de omleta se pun ceapa si carnaciorii caliti, apoi se presara cu branza sfaramata si maslinele fara samburi. Se presara piper macinat si tarhon dupa gust. Se acopera cu un capac si se lasa 3-4 minute sa se inchege.

Cand omleta e gata, partea libera de omleta se aduce peste partea cu carnaciorii.

Se scoate usor omleta, cu ajutorul unei spatule.

Se serveste calda cu ketchup (mustar).

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.