Omleta II

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (Pt 1 pers)
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 50 g branza telemea
  • 1-2 carnaciori
  • 4-5 masline
  • 1 lingura ketchup (mustar)
  • 100 ml ulei
  • piper macinat
  • tarhon

Mod de preparare

Ceapa se taie julien si se caleste in ulei. Cand ceapa incepe sa devina transparenta, se pun carnaciorii taiati feliute. Se calesc 1-2 minute si se scot pe o farfurie.

Ouale se bat bine si se pun in tigaia cu putin ulei. Pe o jumatate de omleta se pun ceapa si carnaciorii caliti, apoi se presara cu branza sfaramata si maslinele fara samburi. Se presara piper macinat si tarhon dupa gust. Se acopera cu un capac si se lasa 3-4 minute sa se inchege.

Cand omleta e gata, partea libera de omleta se aduce peste partea cu carnaciorii.

Se scoate usor omleta, cu ajutorul unei spatule.

Se serveste calda cu ketchup (mustar).

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Muffins cu visine

Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...

Muffins cu visine
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti