Cartofii curatati de coaja se dau prin razatoarea mica si se pun in tigaie cu putin ulei incins; peste ei se pune ceapa taiata rondele si se acopera cu capacul timp de 5 min.
Dupa ce s-au rumenit cartofii pe o parte, se intorc pe cealalta parte si se adauga sunca taranesca, salamul si rosia taiate fasii, se pune iar capacul, iar dupa ce sunt aproape gata se adauga maslinele, telemeaua taiata cuburi, ouale batute si amestecate cu secretul gustului, piper si alte ingrendiente... dupa gust.
Se prajeste bine pe ambele parti si se serveste cu marinata de gogosari!
Pofta buna!
Se mai poate servi cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.