Cartofii curatati de coaja se dau prin razatoarea mica si se pun in tigaie cu putin ulei incins; peste ei se pune ceapa taiata rondele si se acopera cu capacul timp de 5 min.
Dupa ce s-au rumenit cartofii pe o parte, se intorc pe cealalta parte si se adauga sunca taranesca, salamul si rosia taiate fasii, se pune iar capacul, iar dupa ce sunt aproape gata se adauga maslinele, telemeaua taiata cuburi, ouale batute si amestecate cu secretul gustului, piper si alte ingrendiente... dupa gust.
Se prajeste bine pe ambele parti si se serveste cu marinata de gogosari!
Pofta buna!
Se mai poate servi cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti