-se calesc gogosarii putin in ulei si cu apa sub capac,sa se inmoaie, apoi se pune sunca si cabanosul taiat marunt, se amesteca pana se inmoaie bine, se adauga condimente.
-oaule se bat intregi ,se pun condimente,patrunjel tocat marunt si se toarna in tigaie peste ardei cu sunca. Cu lingura de lemn (ca e tigaie de teflon) intepam ici colo...sa se friga oul.
La sfarsit radem cascava deasupra. Taiem felii ca la pizza si scoatem din tigaie pe farfurie.
Servim cu castraveti si rosii.
Se serveste calda alturi de legume sau muraturi
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti