Omleta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -8 oua
  • -2 gogosari sau ardei
  • -sunca, cabanos (eu am pus 1 cabanos si salam de sunca)
  • -patrunjel verde
  • -cascaval
  • -sare, piper
  • -castraveti, rosii

Mod de preparare

-se calesc gogosarii putin in ulei si cu apa sub capac,sa se inmoaie, apoi se pune sunca si cabanosul taiat marunt, se amesteca pana se inmoaie bine, se adauga condimente.

-oaule se bat intregi ,se pun condimente,patrunjel tocat marunt si se toarna in tigaie peste ardei cu sunca. Cu lingura de lemn (ca e tigaie de teflon) intepam ici colo...sa se friga oul.

La sfarsit radem cascava deasupra. Taiem felii ca la pizza si scoatem din tigaie pe farfurie.

Servim cu castraveti si rosii.

Se serveste calda alturi de legume sau muraturi

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...