Noodles cu Carne de Porc

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g de carne de porc taiata cubulete
  • 150 g noodles
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri de usturoi tocat
  • 1 ceapa taiata pestisori
  • 2 morcovi medii taiati cubulete
  • 2 ardei medii taiati cubulete
  • 1 rosie (pasata) sau 150 ml suc de rosii
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura miere
  • Sucul de la jumatate de lamaie Boia de ardei iute

Mod de preparare

1. Puneti wok-ul sau orice tigaie la foc mediu spre mare. Adaugati uleiul si caliti ceapa si usturoiul timp de 2 minute. Adaugati apoi cubuletele de carne de porc, amestecand continuu, pana se rumenesc usor. Dati deoparte.

2. Combinati rosia pasata sau sucul de rosii cu mierea, sosul de soia si sucul de lamaie si turnati-le in wok. Cand ajung la punctul de fierbere, puneti morcovii si lasati-i sa se patrunda putin. Dupa 3-4 minute adaugati si ardeii taiati cubulete. Legumele ar trebui sa ramana usor crocante.

3. Intre timp, preparati noodlesii conform instructiunilor de pe pachet.

4. Adaugati carnea de porc peste legume, puneti mirodenii si continuati sa mestecati timp de 1-2 minute. Puneti si noodlesii peste si amestecati cu grija. Acum sunt gata de mancat.
:)

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.