1. Muschiul de porc se taie in 8 bucati, care se condimenteaza cu sare, piper si boia.
2. Se incinge uleiul si se frig medalioanele de porc ,pe ambele parti. Se acopera tigaia si se continua frigerea inca 5-10 minute. Se scot apoi medalioanele si se pastreaz la cald.
In uleiul ramas se pune smantana sau frisca de gatit, cubuletul Knorr sfaramatsi lasam sa dea in clocot. Amidonul alimentar se amesteca cu putina apa si cu ketch-upul si se adauga in compozitie.
3. Se desfac buchetelele de broccoli , se apala , se fierb in apa sarata 8 minute , se scot si se pun in blender .Se obtine un pireu, pe care il pastram la cald.
4. Se iau 4 dl. din apa in care a fiert broccoli, se pun la fiert ,apoi se iau de pe foc.Incorporam in aceasta apa laptele si fulgii de cartofi, amestecand mereu.Se adauga nucsoara si margarina si , in final pireul de broccoli.
5. Migdalele feliate se rumenesc intr-o tigaie de Teflon, fara grasime ,si se amesteca cu pireul de broccoli.
Pe un platou , se aranjeaza medalioanele de porc,se acopera de jumatate cu sosul de smantana, iar alaturi aranjam pireul de broccoli, ornat cu buchetele de broccoli , fierte.
Servim preparatul cu un vin alb sec.
Cred ca v-am bagat in ceata:)) Tan tan este de fapt un oras din Maroc, iar acest amestec de mirodenii ii poarta numele. Este...
Placinta cu carne de miel si Tan-Tan marocanEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj