Mazare cu pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cutii mari de mazare
  • 1 piept de pui
  • 3 morcovi
  • 2 radacini de patrnjel
  • 2 linguri de suc de rosii
  • 1 ardei gras
  • 3 cepe mari
  • eventual 1 cartof si radacina de telina

Mod de preparare

Se taie ceapa julien si se caleste in putin untdelemn, impreuna cu carnea de pui, taiata cuburi mari. Se adauga radacinoasele, taiate cubulete, apoi apa pana le acopera si sucul de rosii.

Se lasa la fiert aprox 30 de minute, se adauga mazarea si se completeaza cu apa pana o acopera bine. Se fierbe inca 15-20 de minute, la foc mic. In final,se sareaza dupa gust si se presara cu patrunjel verde tocat.

Poze ale retetei: Mazare cu pui - Arhiva Reteta Saptamanii

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...